Belle & Boo - Muursticker Belle hugs Boo

Belle and Boo

Artnr. WSBHB_L_B

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€36,95 €25,87

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€36,95 €25,87

Niets vrolijkt je kamer zo snel op als een muursticker.
Makkelijk om aan te brengen (en om weer te verwijderen), gezellig en zo gepiept. Deze mooie tekening heet ‘Belle hugs Boo’ oftewel Belle knuffelt Boo en is gebaseerd op een Britse cartoon over een meisje met een konijn. Als dat niet schattig is! De sticker is uiteraard zelfklevend en gemaakt van duurzaam materiaal. Plak hem op de muur, op een grote tafel of op een deur. Als de ondergrond maar zo vlak mogelijk en droog is, voor het mooiste effect. De sticker krult niet op, krimpt niet en laat geen resten achter bij het verwijderen. Ook fijn: de plaklaag is bestendig genoeg om de sticker te kunnen verplaatsen en hergebruiken. Zo wordt doe-het-zelven toch nog gezellig.

Afmeting: 70.2 cmx 31 cm

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Niets vrolijkt je kamer zo snel op als een muursticker. Makkelijk om aan te brengen (en om weer te verwijderen), gezellig en zo gepiept. Deze mooie tekening heet ‘Belle hugs Boo’ oftewel Belle knuffelt Boo en is gebaseerd op een Britse cartoon over een meisje met een konijn. Als dat niet schattig is! De sticker is uiteraard zelfklevend en gemaakt van duurzaam materiaal. Plak hem op de muur, op een grote tafel of op een deur. Als de ondergrond maar zo vlak mogelijk en droog is, voor het mooiste effect. De sticker krult niet op, krimpt niet en laat geen resten achter bij het verwijderen. Ook fijn: de plaklaag is bestendig genoeg om de sticker te kunnen verplaatsen en hergebruiken. Zo wordt doe-het-zelven toch nog gezellig.Afmeting: 70.2 cmx 31 cm

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!