Corolle - Pop Calin Paris Party (30 cm)

Corolle

Artnr. BMD57

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€42,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€42,95

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor kleine mamas vanaf 18 maanden, biedt de mon premier-collectie een complete wereld van zachte babypoppen op hun maat, kleding en verzorging.

De Calin babypop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen en neemt alle houdingen van een echte baby aan. De pop draagt een prachtige partyoutfit;een roze jurkje met goud kraagje en een schattig haarbandje. Deze pop komt uit de Paris Party collectie!

Lengte: 30 cm.
Leeftijd: vanaf 18 maanden

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor kleine mamas vanaf 18 maanden, biedt de mon premier-collectie een complete wereld van zachte babypoppen op hun maat, kleding en verzorging.De Calin babypop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen en neemt alle houdingen van een echte baby aan. De pop draagt een prachtige partyoutfit;een roze jurkje met goud kraagje en een schattig haarbandje. Deze pop komt uit de Paris Party collectie!Lengte: 30 cm. Leeftijd: vanaf 18 maanden

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!