Djeco - Strategiespel Tictaccats

Djeco

Artnr. DJ08449

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€13,50 €9,45

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€13,50 €9,45

Djeco - TicTacCats

Dit is een strategie spel voor 2 personen.

Voorbereiding van het spel:
Elke kaart heeft aan beide zijden 3 katten- of hondenkoppen in relief en 3 gaten. De spelers kiezen een dier. de 1 neemt de katten, de andere de honden. Vervolgens krijgt elke speler 8 willekeurig verdeelde kaarten, die hij omdraait naar de kant van zijn dier(vogels/muizen voor de speler met de katten, beenderen van de speler met de honden).
De spelers mogen hun kaarten tijdens het hele spel niet omdraaien.

Verloop van het spel:
De jongste speler begint en legt de kaart van zijn keuze midden op tafel. Vervolgens mag de speler 1 van zijn kaarten kiezen en midden op tafel leggen. Maar let op: elke speler moet minstens 1 kop in een gat laten passen. Zo gaat het verder tot de spelers geen kaarten meer hebben.

Zodra een speler een rij maakt met:
- 4 koppen van zijn dier, krijgt hij 1 fiche
- 5 of meer koppen van zijn dier, krijgt hij 2 fiches

De rijen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal.

Als een speler 4 koppen (of meer) van het dier van zijn tegenstander op een rij legt, krijgt zijn tegenstander1 of 2 fiches.

Wie wint?
Als alle kaarten gelegd zijn ,wint degene met de meeste fiches.

Leeftijd: 6-12 jaar
Duur: 10 min

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Djeco - TicTacCatsDit is een strategie spel voor 2 personen.Voorbereiding van het spel: Elke kaart heeft aan beide zijden 3 katten- of hondenkoppen in relief en 3 gaten. De spelers kiezen een dier. de 1 neemt de katten, de andere de honden. Vervolgens krijgt elke speler 8 willekeurig verdeelde kaarten, die hij omdraait naar de kant van zijn dier(vogels/muizen voor de speler met de katten, beenderen van de speler met de honden). De spelers mogen hun kaarten tijdens het hele spel niet omdraaien.Verloop van het spel: De jongste speler begint en legt de kaart van zijn keuze midden op tafel. Vervolgens mag de speler 1 van zijn kaarten kiezen en midden op tafel leggen. Maar let op: elke speler moet minstens 1 kop in een gat laten passen. Zo gaat het verder tot de spelers geen kaarten meer hebben.Zodra een speler een rij maakt met: - 4 koppen van zijn dier, krijgt hij 1 fiche - 5 of meer koppen van zijn dier, krijgt hij 2 fichesDe rijen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal.Als een speler 4 koppen (of meer) van het dier van zijn tegenstander op een rij legt, krijgt zijn tegenstander1 of 2 fiches.Wie wint? Als alle kaarten gelegd zijn ,wint degene met de meeste fiches.Leeftijd: 6-12 jaar Duur: 10 min

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!