Drinkfles Eco Kids - Egel

Crocodile Creek

Artnr. 381041-6

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€12,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€12,95

Een doorzichtig drinkfles met rietje en een tekening van een lief egeltje. Deze drinkfles van het Amerikaanse merk Crocodile Creek heeft een inhoud van 450 ml.
Klik het rietje in de dop open en kinderen kunnen zonder te knoeien eenvoudig een slokje nemen.

Het flesje is volledig BPA vrij en lekt niet. Aan het handige handvat kan het kinderflesje gemakkelijk vastgehouden worden. Hiermee kan het ook aan de rugzak worden vastgemaakt.

Het rietje kan eenvoudig uit de binnenkant van de dop getrokken worden en is daardoor makkelijk schoon te maken.

Niet geschikt voor warme dranken of de magnetron.

Kan in het bovenste rek van de vaatwasser.

Vanaf 3 jaar.
Afmeting: 17x7cm.

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Een doorzichtig drinkfles met rietje en een tekening van een lief egeltje. Deze drinkfles van het Amerikaanse merk Crocodile Creek heeft een inhoud van 450 ml. Klik het rietje in de dop open en kinderen kunnen zonder te knoeien eenvoudig een slokje nemen.Het flesje is volledig BPA vrij en lekt niet. Aan het handige handvat kan het kinderflesje gemakkelijk vastgehouden worden. Hiermee kan het ook aan de rugzak worden vastgemaakt.Het rietje kan eenvoudig uit de binnenkant van de dop getrokken worden en is daardoor makkelijk schoon te maken.Niet geschikt voor warme dranken of de magnetron.Kan in het bovenste rek van de vaatwasser.Vanaf 3 jaar. Afmeting: 17x7cm.

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!