Green Toys - Vrachtwagen en autos

Green Toys

Artnr. GTCCRB1237

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€31,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€31,95

Deze blauwe trailer vrachtwagen met 3 personenautootjes van Green Toys™ helpt bij het vervoeren van autos! De speelgoed vrachtwagen bestaat uit een cabine met oplegger. De dubbeldekker heeft 2 laadkleppen. Goed voor motorische ontwikkeling en fantasie.
Zonder metalen onderdelen zijn de speelgoedwagens geschikt voor binnen en buiten!

Green Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Het speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten.

De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

De vrachtwagen is 29x14x9 cm.

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Deze blauwe trailer vrachtwagen met 3 personenautootjes van Green Toys™ helpt bij het vervoeren van autos! De speelgoed vrachtwagen bestaat uit een cabine met oplegger. De dubbeldekker heeft 2 laadkleppen. Goed voor motorische ontwikkeling en fantasie. Zonder metalen onderdelen zijn de speelgoedwagens geschikt voor binnen en buiten!Green Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.Het speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten.De verpakking is gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.De vrachtwagen is 29x14x9 cm.

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!