Klorofil - Verrassings Paddenstoel

Klorofil

Artnr. KL-700201F

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€36,99

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€36,99

Kloro'Playset - The Mushroom Surprise

Verrassing! Open de paddenstoel en ontdek een groente- en fruitwinkel met twee verdiepingen! In de winkel verbouwt vosje Leo samen met zijn vriendjes fruit en groenten en worden er heerlijke cakejes en jam gemaakt. Alle producten verkopen ze in de winkel in de paddenstoel. Ook hier is er voor kinderen van alles te ontdekken, zoals een geheime deur, een verplaatsbare brug en een struikje dat als het wordt ingedrukt, met een "POP" het erachter verstopte fruit laat zien.

Praktisch: Alles kan worden bewaard in de paddenstoel. De handgreep maakt het mogelijk om de paddenstoel makkelijk mee te nemen!

Inhoud:paddenstoelen huis, poppetje uit de Foxy familie, tafel, 2 stoelen, 4 fruitboxen, een ladder en een aanrecht.

Afmeting: 28x19x19 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Kloro'Playset - The Mushroom SurpriseVerrassing! Open de paddenstoel en ontdek een groente- en fruitwinkel met twee verdiepingen! In de winkel verbouwt vosje Leo samen met zijn vriendjes fruit en groenten en worden er heerlijke cakejes en jam gemaakt. Alle producten verkopen ze in de winkel in de paddenstoel. Ook hier is er voor kinderen van alles te ontdekken, zoals een geheime deur, een verplaatsbare brug en een struikje dat als het wordt ingedrukt, met een "POP" het erachter verstopte fruit laat zien.Praktisch: Alles kan worden bewaard in de paddenstoel. De handgreep maakt het mogelijk om de paddenstoel makkelijk mee te nemen!Inhoud:paddenstoelen huis, poppetje uit de Foxy familie, tafel, 2 stoelen, 4 fruitboxen, een ladder en een aanrecht.Afmeting: 28x19x19 cmLeeftijd: vanaf 18 maanden

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!