Light Stax Advanced - 36 stax (Junior)

Light Stax

Artnr. M-05001

Binnenkort verwacht

€39,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

€39,99

Light Stax maakt het mogelijk om te bouwen met licht! Light Stax zijn prachtig verlichte bouwstenen. Je kunt de stenen gebruiken op aanvulling op je Duplo. De Light Stax bevatten krachtige LEDs die oplichten zodra ze in verbinding staan met de grondplaat of met een andere verlichte bouwsteen. Je kunt de allermooiste lichtgevende bouwwerken maken in allerlei kleuren!

Naast de standaard verlichtingsstand, kunnen Light Stax ook knipperen, gloeien of uitschakelen na 15 minuten. Ideaal als nachtlampje!

De grondplaat werkt op batterijen of op een USB bron.
Geschikt vanaf 2 jaar.
Inhoud: 36 bouwstenen (Duplomaat), grondplaat, USB-kabel.

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Light Stax maakt het mogelijk om te bouwen met licht! Light Stax zijn prachtig verlichte bouwstenen. Je kunt de stenen gebruiken op aanvulling op je Duplo. De Light Stax bevatten krachtige LEDs die oplichten zodra ze in verbinding staan met de grondplaat of met een andere verlichte bouwsteen. Je kunt de allermooiste lichtgevende bouwwerken maken in allerlei kleuren! Naast de standaard verlichtingsstand, kunnen Light Stax ook knipperen, gloeien of uitschakelen na 15 minuten. Ideaal als nachtlampje! De grondplaat werkt op batterijen of op een USB bron. Geschikt vanaf 2 jaar. Inhoud: 36 bouwstenen (Duplomaat), grondplaat, USB-kabel.

Extra informatie

Gewicht 0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €50 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!