Nieuws

 • Heel veel nieuws!!

  We hebben weer heel veel nieuws bij Caatje Hoeraatje. Op de beurs in Neurenberg, Duitsland zijn we blij verrast met al het leuke nieuwe speelgoed!! We hebben genoeg inspiratie opgedaan en veel nieuwe brochures meegenomen. Het Franse merk Djeco had zoveel nieuwe knutselpakketten ontwikkeld! We kunnen echt niet wachten. De mannen van het Nederlandse merk Co & Co hebben nieuwe kleuren ontwikkeld voor hun TRYBIKE. Ook echt waanzinnig. Naast de..
  Lees meer »

 • Super leuke Sale bij Caatje Hoeraatje

  We hebben 2018 afgesloten en gaan met heel veel enthousiasme 2019 in!! We hebben een super leuk jaar achter de rug en hebben genoeg leuke nieuwe ideeën en hebben zin om weer allemaal nieuwe merken te spotten!! Januari en Februari zijn de maanden waar we beurzen gaan bezoeken om leuk ,nieuw, origineel speelgoed en hebbedingen te spotten. De spielwaren Messe in Duitsland is er 1tje van. Ongelooflijk hoe groot deze beurs is.daar hebben we heel..
  Lees meer »

 • Speciale openingstijden

  Caatje Hoeraatje (de winkel & de webshop) is gesloten van zondag 30 december t/m zondag 6 januari 2019. Alle webshop bestellingen worden maandag 7 januari verstuurd. Wij wensen jou een heel mooi 2019 toe!
  Lees meer »

 • Sinterklaas Brievenbus

  Er staat sinds vorige week een echte Sinterklaas Brievenbus bij ons in de winkel! Zodat de kindjes alvast hun tekening of hun verlanglijstje ✉️ naar Sinterklaas kunnen opsturen! Doeke heeft inmiddels zijn lijstje al klaar! Hij wenst: kristallen maken, een grote slijmdoos, een 3D kleurdoos, dino Lego blokjes met licht en geluid, afstandsbestuurbare Lamborghini, stiften en monsters maken van Foam Clay! Kom jij ook alvast je verlanglijstje..
  Lees meer »

 • Herfst bij Caatje Hoeraatje

  We zijn zoooooo blij met onze nieuwe etalage!! Helemaal in herfstsfeer. Pien heeft super haar best gedaan. Het Deense merk Maileg staat prominent in de etalage. Het is ook een van ons best verkochte merken. De schattige muisjes zitten gezellig op een boomstam naar buiten te kijken. Grote Olifant van Papo heeft ook veel bekijks.Staat daar stoer op een grote boomstam. Ook hangen er super zachte knuffels van WNF-fonds aan een grote tak. Deze zijn..
  Lees meer »

 • Schoolspulletjes ❤️❤️❤️

  Ja, de vakantie is helaas bijna afgelopen. De kids in onze regio moeten maandag alweer naar school. Heb je al een leuke rugtas voor het nieuwe schooljaar?? Wij hebben echt de leukste schooltassen van Herschel, Eef Lillemor en Jeune Premier. Super leuke etuitjes, stiftjes en gummetjes. Een nieuwe broodtrommel nodig ? Die hebben we ook o.a van A Little Lovely Company ( oh zo schattig ) en voor de iets grotere kinderen de broodtrommels van Goodbyn..
  Lees meer »

 • Super geslaagd feest!!!

    We hebben echt een super verjaardagsfeest gevierd!! Caatje Hoeraatje bestaat 10 jaar en dat hebben we groots aangepakt. De hele dag waren er leuke activiteiten voor onze kleine klanten!! Ze konden putty maken, mozaïeken, snoep ketting maken, veertjes in je haren laten zetten. 2 lieve clowntjes met ballonnen en glitter tattoo's.En natuurlijk lekker limo met popcorn en snoep! Binnen in de winkel stond een photobooth waar je de gekste..
  Lees meer »

 • CAATJE HOERAATJE 10 JAAR !!!!

  Wat een mijlpaal!! Caatje Hoeraatje bestaat alweer 10 jaar. Dit gaan we natuurlijk goed vieren. Daarom hebben we zaterdag 9 Juni een super feest in de winkel met oa. een popcornkar, limonade, clowntjes, Photo Booth speciaal voor de kleintjes, tattoo’s, knutseltafel, putty maken en nog veel meer.  De lieve dames van Souza lenen ons de accessoires voor de Photo Booth . Van onze vriend Ron mogen de kindjes spelen met de te coole Battle Both van..
  Lees meer »

 • Lekker buiten spelen!!

  Heerlijk is dat toch weer. Het zonnetje laat zich weer zien. We doen de deur lekker open en onze kids gaan weer fijn buiten spelen. Wij van Caatje Hoeraatje hebben echt super leuk buitenspeelgoed ingekocht!! Leuke spellen van Schildkrot. De stepjes van Micro Step. Penny skateboards in allerlei kleuren, voor onze stoere klanten. Voor onze jonge klanten de natuurrubberen ballen van Crocodile Creek. Vrolijke vliegers. En voor in het zwembad, de..
  Lees meer »

 • Winnaars van de paasactie zijn bekend !!

  Het was een lastige klus om alle kuikentjes bij ons in de etalage te tellen!! 3 Klanten hadden het maar goed. Het waren er maar liefst 44!! Vandaar dat zij alle 3 een kadobon van ons hebben gekregen. Ze hebben de kadobon gelijk verzilverd. James heeft een coole zonnebril van Izipizi uitgezocht. Fiene had het gemunt op de Putty, van Aarons Thinking Putty. Mia is momenteel niet in het land, dus zij houdt nog iets te goed. Bedankt allemaal voor..
  Lees meer »

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!