Nieuws

 • ✩ RICE ✩

  Van dit zonnige weertje krijgen wij zin in vrolijke kleuren! Wij zijn druk bezig met het inkopen van Rice en zijn super enthousiast over de nieuwe collectie. Worden jullie ook zo blij van al deze gezellige kleurtjes? Houd onze winkel & webshop goed in de gaten.
  Lees meer »

 • Nieuw bij Caatje Hoeraatje: Smart Games

  We ❤ de spelletjes van Smart Games! Nu te koop in de winkel en online! Voor jonge kindjes en leuk omdat ze het alleen kunnen spelen! Neem een kijkje op:  http://www.caatjehoeraatje.nl/alles?manufacturer=332
  Lees meer »

 • Extra Open!

  We zijn de komende dagen nog extra open voor je laatste Sintkadootjes! Zondag 4 december 12.00 - 16.00 uur & Maandag 5 december: 10.00 - 16.00 uur!
  Lees meer »

 • MAILEG RAMMELAAR

  Een paar weekjes geleden was deze kleine man samen met zijn moeder bij ons in de winkel. Sindsdien laat hij zijn rammelaar van het merk Maileg niet meer los! Hoe schattig is dat! Je vindt deze rammelaar (en nog vele andere Maileg artikelen) bij ons in de winkel en online: http://www.caatjehoeraatje.nl/babyspeelgoed?manufacturer=52
  Lees meer »

 • ✩ DIERENVERMOMMING ✩

  Vorige week is Sophie 5 jaar geworden. Sindsdien is zij onafscheidelijk van haar Bibib tijgervermomming! Wat een topkado! Je vindt deze super stoere dierenvermommingen, die ook als (vloer)kleed kunnen dienen, bij ons in de winkel en online: http://www.caatjehoeraatje.nl/ratatam
  Lees meer »

 • Nieuwe merken in Parijs

  We hebben afgelopen weekend weer veel leuke nieuwe merken gezien op de beurs in Parijs! Binnenkort komen de mooie nieuwe knutseldozen van het leuke merk 'TigerTribe' & de té coole nachtlampen (ananassen, dino's,...) van het merk 'Goodnight Light' bij ons binnen. Vanaf maart zijn de super vrolijke zomerartikelen van 'Sunny Life' uit Australie verkrijgbaar bij Caatje Hoeraatje! Wij kunnen niet wachten tot alle nieuwe artikelen binnen..
  Lees meer »

 • ✩ BACK TO SCHOOL ✩

  De scholen zijn weer begonnen. Hebben jullie al een goede rugzak? Wisten jullie al dat wij sinds kort ook Herschel verkopen. Super leuke rugzakken; perfect voor jouw broodtrommel, drinkbeker & tussendoortje.
  Lees meer »

 • Love ♡ Pani Pieska

  Wij zijn helemaal verliefd op dit nieuwe merk. Pani Pieska heeft prachtige handgemaakte accessoires voor kids, die zijn gemaakt van 100% katoen. De knuffels staan super gezellig op een plankje op bijvoorbeeld de kinderkamer. De rokjes/cape van de beestjes kunnen aan- en uit getrokken worden. Vinden jullie de 'Amazing Mr. Fox' ook zo stoer?
  Lees meer »

 • Hoera, de nieuwe webshop van Caatje Hoeraatje!

  Na maanden (nou misschien wel... jaren) van ontwikkelen, vormgeven en hard werken, zijn we dan eindelijke online met onze eigen Caatje Hoeraatje webshop! Dit was niet gelukt zonder de hulp van onze vriend Steef (dank je voor je geduld, expertise en fantastische feedback!) en Liesbeth (dank je, mam, voor je mooie, lieve, persoonlijke tekeningetjes!) en Carmel (zo fijn dat jij net zo enthousiast bent als wij en dat je zoveel monnikenwerk hebt..
  Lees meer »

9 artikel(en)

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €75 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!