Nieuws

 • Herfst bij Caatje Hoeraatje

  We zijn zoooooo blij met onze nieuwe etalage!! Helemaal in herfstsfeer. Pien heeft super haar best gedaan. Het Deense merk Maileg staat prominent in de etalage. Het is ook een van ons best verkochte merken. De schattige muisjes zitten gezellig op een boomstam naar buiten te kijken. Grote Olifant van Papo heeft ook veel bekijks.Staat daar stoer op een grote boomstam. Ook hangen er super zachte knuffels van WNF-fonds aan een grote tak. Deze zijn..
  Lees meer »

 • Schoolspulletjes ❤️❤️❤️

  Ja, de vakantie is helaas bijna afgelopen. De kids in onze regio moeten maandag alweer naar school. Heb je al een leuke rugtas voor het nieuwe schooljaar?? Wij hebben echt de leukste schooltassen van Herschel, Eef Lillemor en Jeune Premier. Super leuke etuitjes, stiftjes en gummetjes. Een nieuwe broodtrommel nodig ? Die hebben we ook o.a van A Little Lovely Company ( oh zo schattig ) en voor de iets grotere kinderen de broodtrommels van Goodbyn..
  Lees meer »

 • Super geslaagd feest!!!

    We hebben echt een super verjaardagsfeest gevierd!! Caatje Hoeraatje bestaat 10 jaar en dat hebben we groots aangepakt. De hele dag waren er leuke activiteiten voor onze kleine klanten!! Ze konden putty maken, mozaïeken, snoep ketting maken, veertjes in je haren laten zetten. 2 lieve clowntjes met ballonnen en glitter tattoo's.En natuurlijk lekker limo met popcorn en snoep! Binnen in de winkel stond een photobooth waar je de gekste..
  Lees meer »

 • CAATJE HOERAATJE 10 JAAR !!!!

  Wat een mijlpaal!! Caatje Hoeraatje bestaat alweer 10 jaar. Dit gaan we natuurlijk goed vieren. Daarom hebben we zaterdag 9 Juni een super feest in de winkel met oa. een popcornkar, limonade, clowntjes, Photo Booth speciaal voor de kleintjes, tattoo’s, knutseltafel, putty maken en nog veel meer.  De lieve dames van Souza lenen ons de accessoires voor de Photo Booth . Van onze vriend Ron mogen de kindjes spelen met de te coole Battle Both van..
  Lees meer »

 • Lekker buiten spelen!!

  Heerlijk is dat toch weer. Het zonnetje laat zich weer zien. We doen de deur lekker open en onze kids gaan weer fijn buiten spelen. Wij van Caatje Hoeraatje hebben echt super leuk buitenspeelgoed ingekocht!! Leuke spellen van Schildkrot. De stepjes van Micro Step. Penny skateboards in allerlei kleuren, voor onze stoere klanten. Voor onze jonge klanten de natuurrubberen ballen van Crocodile Creek. Vrolijke vliegers. En voor in het zwembad, de..
  Lees meer »

 • Winnaars van de paasactie zijn bekend !!

  Het was een lastige klus om alle kuikentjes bij ons in de etalage te tellen!! 3 Klanten hadden het maar goed. Het waren er maar liefst 44!! Vandaar dat zij alle 3 een kadobon van ons hebben gekregen. Ze hebben de kadobon gelijk verzilverd. James heeft een coole zonnebril van Izipizi uitgezocht. Fiene had het gemunt op de Putty, van Aarons Thinking Putty. Mia is momenteel niet in het land, dus zij houdt nog iets te goed. Bedankt allemaal voor..
  Lees meer »

 • PAASACTIE   

  Caatje Hoeraatje heeft  een super gezellige paas etalage vol met kuikentjes !!!! Je kan mee doen met een prijsvraag. Hoe veel kuikentjes zijn er in onze etalage te vinden?? Hier voor moet je natuurlijk wel gezellig bij ons langs komen, om ze daadwerkelijk allemaal te tellen. Schrijf je antwoord op een briefje en doe het bij ons in de grote paasactie pot in de winkel en wie weet win jij wel onze Kadobon!! De actie loopt tot 31 Maart 2018. We..
  Lees meer »

 • Voorjaarsvakantie

  Vanwege de voorjaarsvakantie gaan we er even tussenuit!! Caatje Hoeraatje is gesloten van dinsdag 27 Februari t/m donderdag 1 Maart. We zijn er weer vrijdag 2 Maart vanaf 10 uur. Tot dan. Warme groetjes, het Caatje Hoeraatje Team
  Lees meer »

 • EERSTE LEVERING NIEUWIGHEDEN!

  Het is even een klus maar wat is het toch weer heerlijk al die nieuwigheden uitpakken. Het probleem alleen is dan .... Waar laten we het ? Gelukkig zijn we creatief genoeg en vinden we altijd wel weer een plekje in de winkel. Vorige week kregen we super mooie en originele konijnen hoofden voor aan de muur. Echt een plaatje ❤️❤️ Ook de stoere vintage loopfiets Trybike is bij ons gearriveerd! Ze zijn er in de kleuren vintage groen en..
  Lees meer »

 • Beurs bezoeken

    Wat zijn we druk geweest met het bezoeken van de speelgoedbeurzen. Het was weer TE leuk om al die nieuwigheden te spotten. Op de Toy Fair in Londen, hebben we een nieuw merk ontdekt! Indigo Jamm. Super leuke houten auto's ingekocht. Weer een top aanvulling op ons assortiment. We kunnen niet wachten!!
  Lees meer »

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!