Nieuws

 • De winkel in Wassenaar is gesloten. Online wel open!

  Lieve klanten van Caatje Hoeraatje, Voor eventuele vragen, specifieke wensen en het verdere nieuws, kan je altijd contact met ons opnemen via info@caatjehoeraatje.nl of via onze Instagram/Facebook-pagina. We wensen iedereen veel sterkte en hopelijk tot over niet al te lange tijd! Een hoeraatje van, Astrid en Caatje
  Lees meer »

 • 25 & 26 februari: Dicht

  Vanwege de voorjaarsvakantie zijn wij dinsdag 25 februari en woensdag 26 februari gesloten. Donderdag 27 februari zijn wij gewoon weer geopend. Een hele fijne vakantie!
  Lees meer »

 • Speciale Openingstijden!

  Maandag 23 december: 12.00 - 17.30 uur Dinsdag 24 december: 10.00 - 16.00 uur Caatje Hoeraatje (de winkel en online webshop) is gesloten van zondag 29 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020. Het is wel mogelijk om online te bestellen, we zullen alleen de online bestellingen (die in die week gedaan zijn) pas maandag 6 januari 2020 naar u versturen. Dinsdag 7 januari 2020 is de winkel in Wassenaar weer geopend vanaf 10.00 uur. Wij wensen u hele..
  Lees meer »

 • De leukste ballen om mee te spelen.

  Zoveel verschillende ballen in de winkel. Te leuk allemaal. Grappige stuiterballetjes van Waboba om mee te spelen in het water. Het zuigt het water op zodat je er nog harder mee kunt gooien als je wilt. Leuk voor jong en oud. Heel veel verschillende afbeeldingen dus voor ieder wat wils. De "Moon" bal is een stuiterbal die niet meer weg te denken is in Wassenaar. Lekker buitenspelen op de schoolpleinen, overstuiteren met je klasgenootjes of..
  Lees meer »

 • We gaan weer lekker buitenspelen.

  De winkel krijgt weer een heel ander uiterlijk met al het gezellige buitenspeelgoed. We zijn er na de lange donkere dagen er gewoon weer aan toe om de deuren open te zetten en de kinderen lekker buiten te laten spelen. Bij Caatje Hoeraatje hebben we leuk en origineel buitenspeelgoed. Neem nu de fantastische stepjes van Micro Step. De kinderen in Wassenaar cruisen over de stoepen en schoolpleinen met deze kleurrijke Mini en Maxi Micro Stepjes...
  Lees meer »

 • Lekker knutselen

  Gelukkig hebben wij bij Caatje Hoeraatje zoveel leuke knutselspullen in huis. Zelfs voor de   peutertjes hebben we genoeg leuks. Mooie grote stickers van het Franse merk Djeco. Geef ze een groot blanco papier en stickeren maar. Hier en daar met een stift er doorheen en ze zijn een echte kunstenaar. Het Amerikaanse merk Tiger Tribe heeft een leuke verpakking met kleurplaten en wasco. Ideaal voor de kleine vingertjes. Heel veel..
  Lees meer »

 • Heel veel nieuws!!

  We hebben weer heel veel nieuws bij Caatje Hoeraatje. Op de beurs in Neurenberg, Duitsland zijn we blij verrast met al het leuke nieuwe speelgoed!! We hebben genoeg inspiratie opgedaan en veel nieuwe brochures meegenomen. Het Franse merk Djeco had zoveel nieuwe knutselpakketten ontwikkeld! We kunnen echt niet wachten. De mannen van het Nederlandse merk Co & Co hebben nieuwe kleuren ontwikkeld voor hun TRYBIKE. Ook echt waanzinnig. Naast de..
  Lees meer »

 • Super leuke Sale bij Caatje Hoeraatje

  We hebben 2018 afgesloten en gaan met heel veel enthousiasme 2019 in!! We hebben een super leuk jaar achter de rug en hebben genoeg leuke nieuwe ideeën en hebben zin om weer allemaal nieuwe merken te spotten!! Januari en Februari zijn de maanden waar we beurzen gaan bezoeken om leuk ,nieuw, origineel speelgoed en hebbedingen te spotten. De spielwaren Messe in Duitsland is er 1tje van. Ongelooflijk hoe groot deze beurs is.daar hebben we heel..
  Lees meer »

 • Speciale openingstijden

  Caatje Hoeraatje (de winkel & de webshop) is gesloten van zondag 30 december t/m zondag 6 januari 2019. Alle webshop bestellingen worden maandag 7 januari verstuurd. Wij wensen jou een heel mooi 2019 toe!
  Lees meer »

Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €50 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!