Heel veel nieuws!!

We hebben weer heel veel nieuws bij Caatje Hoeraatje.

Op de beurs in Neurenberg, Duitsland zijn we blij verrast met al het leuke nieuwe speelgoed!! We hebben genoeg inspiratie opgedaan en veel nieuwe brochures meegenomen. Het Franse merk Djeco had zoveel nieuwe knutselpakketten ontwikkeld! We kunnen echt niet wachten. De mannen van het Nederlandse merk Co & Co hebben nieuwe kleuren ontwikkeld voor hun TRYBIKE. Ook echt waanzinnig. Naast de kleuren vintage groen en rood komt er nu ook roze en blauw bij. Het Amerikaanse merk Tiger Tribe staat ook niet stil. De fantastische "on the road" knutselpakketten worden ook steeds leuker. We hebben op de beurs ook zelf heerlijk kunnen uitproberen. Langzaam druppelt al het nieuws bij ons de winkel in. Geen dag gaat er voor bij dat we geen dozen binnen krijgen om uit te pakken.

Dus hou onze webshop goed in de gaten voor al onze nieuwe leuke artikelen of maak er een dagje Wassenaar van en bezoek ons gezellig in onze Mooie volle winkel.

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €50 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!