Lekker knutselen

Gelukkig hebben wij bij Caatje Hoeraatje zoveel leuke knutselspullen in huis. Zelfs voor de   peutertjes hebben we genoeg leuks. Mooie grote stickers van het Franse merk Djeco. Geef ze een groot blanco papier en stickeren maar. Hier en daar met een stift er doorheen en ze zijn een echte kunstenaar. Het Amerikaanse merk Tiger Tribe heeft een leuke verpakking met kleurplaten en wasco. Ideaal voor de kleine vingertjes. Heel veel knutselpakketten zijn door ons of vriendjes en vriendinnetjes getest. Daarom kunnen wij het juiste advies geven!!

Toen mijn meisjes klein waren kocht ik vaak foam klei in een speciaalwinkel. Was niet goedkoop maar ze waren er echt gek op!! Nu hebben wij het eindelijk ook in onze winkel!! Foam klei voelt zoooooooo……. lekker aan.  Je moet de potjes met klei wel goed sluiten, anders droogt het uit en dat is zonde. Je kan er de leukste creaties van maken. De paasknutsels staan nu ook op onze site en de andere pakketten met foam klei en silk klei zo spoedig mogelijk.

Voor de grote meiden en jongens hebben we van het fantastische Franse merk SentoSphere interessante science pakketten. Maak bv kristallen, slijm, zeepjes, stuiterballen of bruisballen. Mijn jongste dochter heeft er al een aantal gemaakt en haar favoriet is natuurlijk het pakket met slijm maken. alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd.

Genoeg inspiratie voor de regenachtige dagen. Succes en veel plezier aan de knutseltafel!!

Creo Time Foam Clay knutselspullen

knutselspullen

Tiger Tribe - Doodle Dieren

Sentosphere - Zeepjes Maken

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!