Super leuke Sale bij Caatje Hoeraatje

We hebben 2018 afgesloten en gaan met heel veel enthousiasme 2019 in!! We hebben een super leuk jaar achter de rug en hebben genoeg leuke nieuwe ideeën en hebben zin om weer allemaal nieuwe merken te spotten!! Januari en Februari zijn de maanden waar we beurzen gaan bezoeken om leuk ,nieuw, origineel speelgoed en hebbedingen te spotten. De spielwaren Messe in Duitsland is er 1tje van. Ongelooflijk hoe groot deze beurs is.daar hebben we heel veel zin in.

Onze webshop draait gelukkig goed en krijgen vaak positieve feedback. Daar zijn we heel blij mee. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klant. De persoonlijke touch van de winkel vinden wij ook heel belangrijk in onze webshop!!

In de winkel en online hebben we echt toffe spullen in de Sale!!! Kom gezellig langs of neem een kijkje online. Het gaat snel dus wacht niet te lang.

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €50 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!