We gaan weer lekker buitenspelen.

De winkel krijgt weer een heel ander uiterlijk met al het gezellige buitenspeelgoed. We zijn er na de lange donkere dagen er gewoon weer aan toe om de deuren open te zetten en de kinderen lekker buiten te laten spelen.

Bij Caatje Hoeraatje hebben we leuk en origineel buitenspeelgoed. Neem nu de fantastische stepjes van Micro Step. De kinderen in Wassenaar cruisen over de stoepen en schoolpleinen met deze kleurrijke Mini en Maxi Micro Stepjes. Als we naar het buitenland gaan om de speelgoedbeurzen te bezoeken, vinden we het altijd een leuk gezicht om de kinderen in de grote steden, ook met de vrolijke Micro Stepjes te zien. Internationaal product!

De Waboba Moonball is de meest verkochte en extreem krachtige stuiterbal bij ons in de winkel en online!!! De naam zegt al genoeg. Stuiter de bal tegen de muur en probeer weer op te vangen. Of verzin zelf de leukste spelletjes met deze Moon bal. Verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, rood en geel.

Heb je wel eens gehoord van "Street racket"? Dit is een super leuk racketspel voor jong en oud, van het merk Schildkrot. Het zit netjes verpakt in een tasje. Je tekent je eigen veld met het bijgeleverde stoepkrijt. Je kan de spelregels volgen, maar onze jongste dochter vindt het leuk om haar eigen regels te maken en heeft de grootste lol met haar vriendjes en vriendinnetjes.

Wij vinden het leuk om jullie rond te leiden in onze mooie, vrolijke winkel in Wassenaar en het leukste speelgoed en natuurlijk buitenspeelgoed voor jou uit te zoeken. Online kan je heel goed op thema en leeftijd zoeken. Kom je er echt niet uit, mag je ons natuurlijk altijd even bellen of mailen. Heel veel plezier met buitenspelen!!

Lekker cruisen op de Micro Stepjes.

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €50 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!