Kom ook eens langs bij Speelgoedwinkel Caatje Hoeraatje!

De leukste speelgoedwinkel in het centrum van Wassenaar (omgeving van Den Haag) heeft nu al 5 jaar een webshop! We staan in Wassenaar en omgeving bekend om ons uitgebreide assortiment aan originele, kwalitatieve kadootjes voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar, waar iedereen slaagt. Er is zoveel te kiezen: van een babyknuffeltje tot een skateboard, van een wereldbol tot een prinsessenjurk, van een knutselpakketje tot een schattig kinderkamerlampje, van een step tot een mooi boek! Voor ieder wat wils! De winkel onderscheidt zich door zijn originaliteit. Caatje en Astrid zijn altijd op zoek naar de leukste, nieuwste, origineelste kadootjes voor klein en groot. We bezoeken regelmatig verschillende beurzen in binnen en buitenland. Wij specialiseren ons in het vinden van bijzondere merken en mooi gemaakte kadootjes, die passen in onze fantasierijke winkel. We worden altijd extra enthousiast als wij nieuwe merken vinden die verder nergens in Nederland verkrijgbaar zijn, zoals de schattige speldjes van Rockahula Kids, de prachtige bewegende boeken uit Engeland, de lieve poppenlijn van La Nina, de coole duikbrillen van Bling2o, de zomerartikelen van Sunnylife, de mooie knuffels van Doudou et Compagnie, de prachtige tassen van Herschel, de putty uit Amerika en de ecoline knutseldozen van Sentosphere.

Sinds 2008 een speelgoedwinkel in Wassenaar

Caatje is begonnen met Caatje Hoeraatje in een hele kleine winkel in het centrum van Wassenaar. Na vijf jaar zat de winkel tot de nok toe gevuld met allemaal leuke kinderkadootjes. Vanaf januari 2013 is Astrid erin gestapt en zijn we met de winkel verhuisd naar een groter pand op de van Hogendorpstraat (Wassenaar). Zodat we genoeg ruimte zouden hebben om nog meer leuke dingen in te kopen!! We zijn nu inmiddels weer 6 jaar verder en bestaan met heel veel plezier al 11 jaar! 

 

Wie is Caatje Hoeraatje?

Caatje

Heeft een meisje, Luna van 10 en een jongen, Doeke van 7. Haar kinderen zijn heel goed in het uittesten van al het speelgoed en vinden het leuk om te poseren voor de foto's op Instagram! Als je haar treft in de winkel, weet ze altijd met je mee te denken, en samen een kado te vinden, dat zeker een schot in de roos is. Ze is de meest handige van het stel en is verantwoordelijk voor de webshop.

Astrid

Heeft drie grote meiden, Babs van 16, Rosa van 14 en Maud van 11 en richt zich daardoor op de oudere doelgroep van Caatje Hoeraatje. Houdt van een opgeruimde winkel waar alles te vinden is. Is altijd in voor een praatje en een lolletje. Ze is een harde werker. En zorgt goed voor haar collega’s met een koffietje en een goede lunch.

Leonieke

Een jonge, lieve moeder van een jongetje van 4. Leo is nu al een paar jaar werkzaam bij ons en onze rots in de branding. We zijn heel blij met haar nuchterheid, inzet en enthousiasme!! 

Marisca

Zus van Astrid, moeder van 3 boefjes, onze schooljuf. Weet dus precies wat de kinderen nodig hebben. De kinderen uit de klas, vinden het soms best spannend met de juf in de winkel.

Liesbeth

Moeder van Caatje, maakt de mooie illustraties voor de webshop. Wist je dat de wc-deur van Caatje Hoeraatje een kinderdeurtje heeft met mooie schilderingen gemaakt door Liesbeth. Tijdens feestdagen, zoals Pasen, schminkt ze de kinderen in de winkel.

Huug

Onze klusjesman is tevens vader van Astrid. Altijd inzetbaar en vindt altijd wel een oplossing als wij het niet meer weten.

Openingstijden

  • Aangepast
  • Dinsdag: 11.00 - 16.00 uur
  • Woensdag: 11.00 - 16.00 uur
  • Donderdag: 11.00 - 16.00 uur
  • Vrijdag: 11.00 - 16.00 uur
  • Zaterdag: 11.00 - 16.00 uur

 

 

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €50 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!