Schilderij Belle & Boo - Puppy Love

Belle and Boo

Artnr. GB17

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€59,95 €41,97

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€59,95 €41,97

Wat een lief schilderijtje van een meisje met haar schattige hondje van ons favoriete merk Belle & Boo!
10" x 10" ingelijste print (28,3 x 28,3 cm) gesigneerd door de Belle & Boo creator, Mandy Sutcliffe!

Belle & Boo is een prachtig mooi merk uit Engeland. Illustratrice Mandy Sutcliffe laat je wegdromen bij haar favoriete karakters Belle en haar konijntje Boo. Belle heeft veel weg van Mandy zelf toen ze nog een klein meisje was met boblijn haar, grote ogen en haar vintage kleding. Ze verzon een magische wereld om haar heen met vriendjes en zo was Mandy nooit alleen. Met het bedenken van Belle geeft ze haar Boo, het lieve konijntje gezelschap. Ontdek naast Belle & Boo ook de mooie landschappen vol met spelende kinderen en de kleine dametjes Mia en Ava die herinneringen oproepen aan je kindertijd.

Wie wil dit schattige schilderijtje nou niet op zijn kamer?

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Wat een lief schilderijtje van een meisje met haar schattige hondje van ons favoriete merk Belle & Boo! 10" x 10" ingelijste print (28,3 x 28,3 cm) gesigneerd door de Belle & Boo creator, Mandy Sutcliffe!Belle & Boo is een prachtig mooi merk uit Engeland. Illustratrice Mandy Sutcliffe laat je wegdromen bij haar favoriete karakters Belle en haar konijntje Boo. Belle heeft veel weg van Mandy zelf toen ze nog een klein meisje was met boblijn haar, grote ogen en haar vintage kleding. Ze verzon een magische wereld om haar heen met vriendjes en zo was Mandy nooit alleen. Met het bedenken van Belle geeft ze haar Boo, het lieve konijntje gezelschap. Ontdek naast Belle & Boo ook de mooie landschappen vol met spelende kinderen en de kleine dametjes Mia en Ava die herinneringen oproepen aan je kindertijd.Wie wil dit schattige schilderijtje nou niet op zijn kamer?

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!