Sentosphere - Diamond Painting Tijger

Sentosphere

Artnr. 2027

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€11,50

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€11,50

Maak prachtige schilderijtjes met deze Diamant Painting kit - Canevas a Diamanter Tigre van Sentosphere.

Vul canvassen vol met diamantjes door de nummers te volgen die bij elke kleur passen om zo mooie glinsterende motieven te maken. Met een kleine pen kan je de diamanten een voor een oppakken en op de canvas plakken. Vervolgens heb je een prachtig diamanten schilderijtje voor op je kamer!!

Inhoud:
- 1 schilderijtje 16 x 16 cm
- 1000+ gekleurde mini diamantjes
- een klein bakje om je diamantjes op te organiseren
- 1 pen om de diamantjes mee op te pakken
- 1 wax blad om de bovenkant van de pen plakkerig te maken en zo de diamantjes mee op te kunnen pakken
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar!
- instructies

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Maak prachtige schilderijtjes met deze Diamant Painting kit - Canevas a Diamanter Tigre van Sentosphere.Vul canvassen vol met diamantjes door de nummers te volgen die bij elke kleur passen om zo mooie glinsterende motieven te maken. Met een kleine pen kan je de diamanten een voor een oppakken en op de canvas plakken. Vervolgens heb je een prachtig diamanten schilderijtje voor op je kamer!!Inhoud: - 1 schilderijtje 16 x 16 cm - 1000+ gekleurde mini diamantjes - een klein bakje om je diamantjes op te organiseren - 1 pen om de diamantjes mee op te pakken - 1 wax blad om de bovenkant van de pen plakkerig te maken en zo de diamantjes mee op te kunnen pakken Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar! - instructies

Extra informatie

Gewicht0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!KadoserviceVerzending naar Nederland en België boven €75 is gratisHulp nodig? Bel: 070-5178181!