SugarBooger - Lunchtrommel Otters

Sugar Booger

Artnr. A1367

Sorry, uitverkocht. Houd mij op de hoogte!

€12,50

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€12,50

Good Lunch bento box Baby Otter

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een hele handige broodtrommel is!! Deze lunchtrommel van het Amerikaanse merk SugarBooger heeft 3 vakken. Er kan prima 2 boterhammen in en genoeg ruimte over voor bv. fruit, koekje of groenten. Het sluit goed zodat het brood lekker vers blijft. Het gaat ook niet door elkaar omdat het netjes in losse bakjes zit. Het mag ook gewoon in de vaatwasser en dat vinden wij moeders TOP!!!
Deze lunchtrommel heeft een schattige afbeelding van otters. Er is ook een drinkbeker met deze print.

Deze lunchtrommel is:
- luchtdicht
- voedselveilig
- duurzaam
- recyclebaar
- gemaakt van polypropyleen en siliconen
- vrij van lood, pvc, BPA en ftalaten
- geschikt voor vaatwasser, bovenste rek
- geschikt voor de magnetron (zonder deksel) en vriezer
- afmeting 21,6x14x6,3 cm

Hulp nodig?

Bel de winkel tijdens openingstijden:
+31(0)70-5178181

Details

Good Lunch bento box Baby Otter Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een hele handige broodtrommel is!! Deze lunchtrommel van het Amerikaanse merk SugarBooger heeft 3 vakken. Er kan prima 2 boterhammen in en genoeg ruimte over voor bv. fruit, koekje of groenten. Het sluit goed zodat het brood lekker vers blijft. Het gaat ook niet door elkaar omdat het netjes in losse bakjes zit. Het mag ook gewoon in de vaatwasser en dat vinden wij moeders TOP!!! Deze lunchtrommel heeft een schattige afbeelding van otters. Er is ook een drinkbeker met deze print. Deze lunchtrommel is: - luchtdicht - voedselveilig - duurzaam - recyclebaar - gemaakt van polypropyleen en siliconen - vrij van lood, pvc, BPA en ftalaten - geschikt voor vaatwasser, bovenste rek - geschikt voor de magnetron (zonder deksel) en vriezer - afmeting 21,6x14x6,3 cm

Extra informatie

Gewicht 0.0000
Country of Manufacture
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd! Kadoservice Verzending naar Nederland en België boven €50 is gratis Hulp nodig? Bel: 070-5178181!